Könsneutrala barnkläder

När jag letar barnkläder till E så tittar jag på både pojk- och flickavdelningen. Det gör jag för att bredda mina vyer om vad jag vill att mitt tvååriga BARN ska ha på sig. Barn – inte ett vilt och farligt litet monster (som klädjättarna tydligen vill att små pojkar ska klä sig som). 

Ett företag som jag tycker är väldigt bra på att göra söta och könsneutrala barnkläder tycker jag är klädjätten Zara. Det var lite oväntat för mig, faktiskt. Vi tror ju att vi i Sverige ligger i framkant vad gäller allt, men när det handlar om barnkläder så vinner alltså det spanska företaget över både H&M, Lindex och Kappahl, i mina ögon. Dessutom råkar Zara ofta erbjuda ekologiska bomullskläder, till väldigt förmånliga priser. 

Alla t-shirtarna ovan hittade jag på Zaras barnavdelning för flickor. Högst neutrala motiv och färger, men med lite fina paljetter och glitter på. Såklart att pojkar också ska få lov att känna sig fina och uppklädda ibland! 

Dessutom är det väldigt enkelt och smidigt att beställa kläder från Zaras hemsida. Kläderna kommer ofta inom 2-3 dagar. Kläderna kan beställas hem, men om det känns krångligt att tajma in budet så är det bara att skicka ett sms till DHL för att be dom att lämna leveransen till närmsta buduthämtningsställe. Så Zaras hemleverans kan jag varmt rekommendera! 

En annan tröja som jag beställt från Zara (men som jag just nu inte minns om den kommer från pojk- eller flickavdelningen) är denna: 


Lite humor har jag ju kvar i kroppen, trots att jag numera är en jättetråkig mamma ?✌️️