Vill du ha ett gott råd? 

Hur tänker ni när det gäller att dela med sig av idéer till andra organisationer eller privatpersoner? 

Jag vill påstå att jag är väldigt generös med goda råd. När jag har en bra idé så kan jag inte riktigt förstå varför jag skulle hålla inne med den, om jag vet att den kan göra gott för andra! Ibland ger jag även tips till andra som jag också vet kan ge nackdelar för mig själv, men jag kan liksom inte låta bli. Jag tänker också litegrann att ”what goes around comes around”. Har tilltro till karma ? Jag tänker att om jag är frikostig med goda råd så kommer det gynna mig i längden – om inte direkt från den jag gynnat så kanske ifrån någon helt annan person. 

Hur gör ni? Delar ni era idéer hur som helst eller suger ni på karamellen tills ni tänker att ni kan gynnas av att berätta den? Tänker ni att era idéer ändå inte är nåt att ha, så att ni lika gärna kan strunta i att berätta dom?