Vem vet? Inte jag!

Januari handlar ju generellt sett ofta om avstämningar och utvärderingar, precis som Clara ”Bossbloggen” Löfvenhamn skrev, häromdagen. Och även jag har funderat på vilken riktning jag ska låta majahurtigh.se ta, under år 2018!

En månad är förstås lång tid, så vilka storslagna planer har jag nu då kommit fram till? Jo, precis allt och inget! Och med lite eftertanke så är det kanske inte så konstigt. För hur ska en egentligen kunna begränsa sig i en värld som är oändlig, utan att fråga vad du som läser här faktiskt vill se mer av?

Vad vill du se mer av?

Så nu vänder jag mig till dig, som ofta säkert är mer expert på innehållet i majahurtigh.se än vad jag själv är.

Vad vill du se mer av, på majahurtigh.se, på Facebook, Instagram och LinkedIn? Berätta gärna om vad DU vill! Vad önskar du dig? Varmt välkommen med alla dina tankar!

Svara gärna på min läsarundersökning, här på länken! 

Om du kan tänka dig att hjälpa mig till att bli bättre så är jag dig förstås oändligt tacksam! Du behöver förstås inte svara på allt, utan kan svara på det du hinner och vill svara på. I sin helhet tar frågeformuläret cirka 3-5 minuter att besvara.

Tusen tack för all din hjälp!

Vad tycker du om att se och läsa om här? Är det något särskilt du har funderat på som du gärna skulle vilja se mer av/mindre av?