Vem är jag? 


Jag hittade nedanstående listan hos Sandra Beijer. Tänker svara på några frågor, för er som vill lära känna mig bättre ?

På restaurangen

Är jag gärna den som valt restaurangen, bokat bordet och redan läst hela menyn på internet. Är jag inte den personen så läser jag ändå gärna menyn på nätet på förhand, alternativt blir extremt velig över vad jag ska välja när jag väl får menyn i handen… 

På nattklubben

Beställer jag helst ett glas bubbel och finner den lugnaste platsen som möjligt där jag försöker prata – vilket ju aldrig går. Om jag sen är på humör så dansar jag som om det inte finns någon morgondag ?

I klädbutiker

Vill jag helst vara på egen hand. Vet ofta precis vad jag letar efter, och om den jag sällskapar med vill prova massvis så blir jag lätt uttråkad. Och om jag är den som vill prova massvis så får jag dåligt samvete, hehe. Så jag går helst ensam och ser det som en slags meditation/egentid att se på en massa vackra saker, i lugn och ro. 

På flygplan

Vill jag sitta närmast fönstret och titta ut, lyssna på musik och eventuellt läsa en bok. Fast mest läser jag nödsituationsinstruktionerna, om och om igen…

På café

Beställer jag cappuccino (gjord på hälften grädde/hälften mjölk) eller kaffe med grädde och väntar på att E ska vakna. Fikar gärna med sällskap. Innan E kunde jag fika i timmar (både gärna själv eller i sällskap) men nu blir jag faktiskt lite uttråkad om jag sitter för länge. 

I skolan

Sitter jag längst fram och räcker upp handen hela tiden. Är definitivt den som pratar mest, förutom läraren. Har ju trots allt studerat sång, så gillar väl att höra min egen röst ?

I ett förhållande

Släpper jag gärna det egna kontrollbehovet och låter den andra bestämma mycket. Det viktiga är liksom att få vara tillsammans. Men älskar att uppleva kulturella upplevelser tillsammans. 

I matbutiken

Springer jag in, hämtar vad jag ska ha och springer ut. Innan E kunde jag gå i timmar i matbutiken, men E delar inte riktigt det intresset med mig… 

På morgonen

Stressar jag omkring för att hinna göra allt jag vill göra innan det är dags att gå hemifrån. Jag gör eget kaffe hemma, men häller alltid upp det i en termos (med grädde) och dricker det senare.

På kvällen

Är jag heeeeeeeelt slut och vill helst bara dricka vatten, äta cashewnötter och se på serier. 

På bussen

Är jag sällan, men om jag åker buss så åker jag med E, som vill sitta bredvid mig och se ut genom fönstret. 

På jobbet

Får det vara bloggen? Får ju inte betalt för bloggen på något sätt, men studerar ju heltid. När det gäller bloggen så skriver jag när andan faller på och det blir ofta på kvällen, när E somnat. När jag jobbar så är jag ofta den som arbetar rekordsnabbt för att bli klar med en uppgift för att sen kunna ta lite längre pauser. Är nog faktiskt inte så bra på att göra saker långsamt, rent generellt, även om jag nog ibland skulle behöva det. 

Just nu

Mår jag bättre! Kände mig ju rätt så hängig förra veckan, men fick så mycket kärlek via sociala medier som nog hjälpte mig att piggna till och som jag nog levde på hela veckan sen. E har varit sjuk hela helgen, men jag hoppas jag klarat mig från samma sjuka… 

Kram på er och hoppas ni får en härlig start på veckan! ❤️ 

Lista från Lovisa