Tack till alla föräldrar

Som jag tidigare skrivit så vill jag en dag som denna lyfta alla ensamstående föräldrar, som ofta agerar rollen som både mamma och pappa. Grattis på alla föräldrars dag! 

Eftersom vi idag därmed alltså firar alla föräldrar så vill jag därför även passa på att idag lyfta båda mina föräldrar. Utan mina föräldrar hade jag inte varit i närheten av vart jag är idag. Nu har jag haft turen att ha två närvarande föräldrar. Även nu är dom närvarande morföräldrar, nu när jag själv har fått barn, vilket betyder otroligt mycket för både mig och sonen. 

Men mina tack slutar faktiskt inte där. För jag har dessutom två andra föräldrar i mitt liv, som jag vill tacka. Min farfar lever inte längre, men mina två farmödrar gör det. Min farmor och farfar skiljde sig när min pappa var liten, och därför har jag även min bonusfarmor. Båda mina farmödrar är därmed idag ensamstående föräldrar, och fungerar som fantastiska bonusföräldrar för både mig och E! 

Så stort TACK vill jag idag lyfta till alla mina föräldrar! Tack för att ni stöttar mig i allt vad jag tar mig för här i livet ❤️