P3 Guldgalan 2017

Linnéa, Erik, jag och Frida

Igår kväll var det en riktigt bra kväll, med alla dom festligaste personer jag känner! Vi var långt många fler än på bilden ovan ?

Haha, alltså den här bilden är så rolig ? Vart är mitt ena ben??? 

Det var roligt att se Veronica Maggio på scenen. På Södermalm bodde hon mitt emot mig, så jag såg henne ofta och det kändes nästan som att se en bekant när hon stod där på scenen.

Vilken grym show den här artisten hade! Låten var inte en favorit, men själva uttrycket på scenen med dans, ljus, kostymer och så vidare tyckte jag var riktigt intressant. 

Miriam Bryant gick i samma flickkör som mig i grundskolan. Jag har iiiingen aning om hon skulle känna mig om vi sågs, men det är så roligt att se henne på scen och få uppleva på nära håll vilken fantastisk artist hon är! Hennes uppträdande var definitivt höjdpunkten av alla nummer, för mig.

Efter P3 Guld gick vi på efterfest hemma hos Moa! Så himla roligt! Kl 04:00 mötte jag vänner i hallen som var på väg hem och det var första gången jag hade tittat på klockan på fyra timmar då ? Så det blev en blixtsnabb avrundning av kalasandet och hade turen att komma hem ganska fort ändå sen. 

Tack, allihopa, för en riktigt rolig kväll! ✨