Morgonstund 

Vilken superfin vårdag vi fick idag! E och jag fick oss en promenad i den strålande morgonsolen, och tog oss bortåt Trädgårdsföreningen. Trädgårdsföreningen är ju verkligen en idealisk plats att ta med barn till – bortsett från att det inte finns skydd varken runt lekplatsen eller mot vattnet, men för den uppmärksamma föräldern är det en fin plats att ta med barn till för att leka, gunga, sparka boll och mata fåglarna. 

Jag får ofta många spontana komplimanger för min pälsmössa när jag går på stan. Och ofta med kommentaren ”En riktig Ronja Rövardotter-mössa! Den passar verkligen dig”. Har fortfarande inte riktigt listat ut varför främlingar därför anser att den passar just mig så bra ? Någon som vågar sig på att gissa? Mössan fann jag på Stadsmissionen på Södermalm för några år sedan. 

En riktigt fin dag. Skönt att sol och värme börjar komma tillbaka till oss! Jag ska erkänna att det både var frost och is ute idag, men det kändes ändå vårligt ute. Att det sen öste snöblandat regn på oss vid tretiden (och att det öser regn utanför just nu) är redan glömt och förlåtet. 

/MVH Göteborgare ☀️⛈❄️