Tack för titten!

Det är inte så sällsynt att jag gör konstiga saker bara för att få mig själv att skratta då och då. 

När jag hade tvättid förra veckan så såg jag direkt att något inte stämde… En klassisk IKEA-kasse stod på golvet. Så jag öppnade torktumlaren och mina aningar visade sig stämma… Där låg mängder med kläder. Ett snabbt ögonkast sa mig att det uppenbarligen var en ungkarl som lämnat torktumlaren full till bredden och jag suckade och svor surt över patriarkatet. Dessa idiotiska män, tänkte jag. Men åh andra sidan bryr jag mig inte nämnvärt om sådana företeelser så länge tvätten hämtas innan jag ska lägga över all mina kläder i torktumlaren… 

Men när jag kom till tvättstugan för att lägga det tvättade i torktumlaren så LÅG ALLA KLÄDER KVAR! Det var nu som hornen i pannan började växa ut på mig. Medan jag stod där och grävde bland någon random snubbes färgglada kalsonger så tänkte jag Undrar hur jag skulle kunna lämna en sur pik, fast med glimten i ögat? På gott och ont så kan man i föreningen inte se vem som tvättat före och efter, men om det var till den brottslige tvättarens fördel så skulle jag nu göra det till min fördel också… 

Så när jag gick ner för att hämta min tvätt så skrev jag en glad liten lapp till personen vars kläder jag öst ner i IKEA-kassen. Notisen la jag överst på tvätten… 


… Och skrattade nöjt för mig själv. Hade gärna velat se personens ansikte när han läste lappen!!! Haha. Fast som högst anonym själv då, förstås ?

Hade jag fått en sådan lapp så hade i alla fall jag aldrig mer lämnat kläder kvar i tvättstugan…