Growing minds

Företaget Growingminds startade sin verksamhet utifrån grundtanken att vi människor kommer att bli mer och mer intresserade av vår personliga utveckling, samt med insikten om att hållbar samhällsutveckling sker genom personlig utveckling. 

Med den tanken i sinnet skrev jag inlägget Försök, Förändra och Förbättra och delade det på LinkedIn. I skrivande stund så har inlägget fått 225 klick och 16 delningar, enbart på LinkedIn, trots att jag själv än så länge endast har 125 egna kontakter där. 

Nina Jansdotter har – på ett imponerande fenomenalt vis – dragit igång samtal och debatter på LinkedIn, som jag själv kunnat ta del av på den senaste tiden. Jag följer hennes inlägg med stort intresse och hon har bland annat skrivit att många hör av sig till henne och är irriterade över att LinkedIn plötsligt börjar förändras till att bli en social plattform. Jag säger: Ta chansen och var med på tåget nu i början med att föra en dialog med andra, som kan hjälpa både dig själv och andra med deras personliga utveckling! För det är exakt vad Nina Jansdotter gör med oss på LinkedIn, på ett sätt som jag inte sett någon använda sociala forum på nätet förut – förutom i diverse Facebook-grupper som jag själv sökt mig till, av ett egenintresse av personlig utveckling. 

Så min uppmaning till alla som ogillar den snabba utvecklingen på LinkedIn är: Gör som Jansdotter och hjälp andra till förbättring, via dialog med andra. Tillsammans kan vi inte bara förbättra vår egna personliga utveckling, utan dessutom gemensamt skapa en hållbar samhällsutveckling, genom att hjälpa varandra. 

Lycka till!