Framgångsrik kommunikation med Bossbloggen

För en tid sedan så hörde Clara Löfvenhamn av sig till mig, berättade att hon skulle komma från Skåne till Göteborg, och frågade om jag ville ses – vilket jag mer än gärna ville! Löfvenhamns schema för dagen var fullspäckat till bredden, så till sonens stora glädje valde vi att fika på centralstationen och vi fick alla en väldigt spännande förmiddag. 

Löfvenhamn driver ledarskapsbloggen Bossbloggen, vars mål är att utveckla morgondagens ledare! Hon är utbildad inom journalistik, ledarskap och organisation och är en person full av sprudlande energi och karisma. Vi delade ett riktigt inspirationsrikt samtal om medier och ledarskap, vilka båda kvalar in som mina favoritämnen. Kanske eftersom båda ämnena i grunden handlar om framgångsrik kommunikation och strategier ???

Vi fick alltså en fantastisk förmiddag tillsammans, och det var spännande att få höra mer av Löfvenhamns tankar om bloggande, medier och ledarskap! Tusen tack för att du hörde av dig, Clara, så vi kunde spendera den här härliga morgonen tillsammans ??✨

Vill du lära dig mer om medier och kommunikation? Besök gärna fliken Mediekritan, här på majahurtigh.se ???