Firande av jubilaren

I söndags morse så gick E och jag upp, åt frukost och lite tårta och hade det mysigt. Sen ville E ringa till min syster. Hon svarade inte, så då provade vi att ringa till min bror. När han inte svarade så ringde vi till min pappa, men när han inte svarade så började jag faktiskt tycka att det var nåt skumt i görningen. En sekund senare ringde det på ytterdörren, och från den dundrade hela min familj in, med fina presenter, frukost, jordgubbar och champagne! ?✨


Det är en otroligt väluppvaktad 25-åring som skriver det här nu. Jag fick så otroligt fina presenter i födelsedagspresent! Bland annat 25 vita rosor och en vacker golvlampa från mina föräldrar, en mikrovågsugn från mina syskon och ett strykjärn från min farmor. Mycket praktiska saker, men åh herregud så tacksam jag är för det! Ett nytt hem kan inte få nog med omvårdnande kärlek. 


På eftermiddagen ordnade min fina familj med mera firande för mig. Så himla omtänksamt och fantastiskt fint ordnat av alla ? Jag kände mig alldeles rörd av all kärlek från dom här alltså. 

Tusen tack för att ni skapade en fantastisk och väl minnesvärd 25-årsdag för mig! ?✨