Bloggnätverk i Göteborg 

Vilka starka och varmhjärtade kvinnor det finns i bloggosfären! I helgen fick jag chansen att träffa På Smällen-Emma, Mikaelas adventures-Mikaela, Clara Hyltbäck, Nazimas mat och hem-Anna Nazima Askland Wilhelmsson, samt Thaimorsan Siranee Halonen och Enkla knep-Johanna Bergsro, varav Siranee och Johanna var dom som tillsammans arrangerat bloggträffen! Alla, som var med i söndags, är så himla omtänksamma och intelligenta i sin framtoning och jag tror verkligen alla fick ut väldigt mycket utav mötet. 

Johanna var så himla fin som nämnde mig i sin blogg i söndags också, när hon citerade mig och sa att ”det händer nånting när vi möts och interagerar med varandra”, och jag instämmer verkligen med vad Johanna sa då hon också nämnde vad Mikaela sagt – att det är så viktigt vilka vi omger oss med

Ett vanligt misstag folk gör med mig är att dom misstar min raka och omtänksamma person med att det skulle vara synonymt med att jag inte märker när folk – helt respektlöst – försöker köra över mig. SÅ MÅNGA personer som jag har känt mig nedtryckt av, i diverse sammanhang genom åren, kan jag inte ens räkna. Det är verkligen tragiskt, och jag ska fundera på om jag kan berätta om ett sånt tillfälle på ett snyggt sätt framöver, utan att hänga ut någon. Jag gör verkligen mitt yttersta för att undvika personer som trycker ner, men det är verkligen en labyrint att försöka undvika  personer som tar sig sådana friheter. Men jag försöker, för det finns inget att hämta i relationer med människor som tar chansen att trycka ned. Det enda som händer är att man själv tappar fart av att umgås med dom. 

Så – som sagt – det är verkligen viktigt vilka vi väljer att omge oss med. Kanske till och med så viktigt att dom vi umgås med idag i själva verket – i förlängningen – formar och definierar vilka vi är. 

Ta hand om er själva och varandra! ❤️