Bloggevent

I samarbete med freshnails™


I söndags så tog jag bussen över vattnet, mot Lindholmen, för att träffa flera Göteborgsbloggare! 


Fantastiska Johanna Plato (till höger) hade förberett eventet, i samarbete med freshnails™

Det var verkligen roligt att få träffa flera Göteborgsbloggare. Få känna lite mer av grupptillhörigheter i cyberrymden ?

Eventet var fantastiskt ordnat. Vi fick möta äventyraren Mikaela, som driver Söhnchen Consulting AB och hjälper fler att genomföra sina egna äventyr. 


Grymma apotekaren Sara, som skapat sitt egna, ekologiska godismärke! 


Läkaren Mikael som är med och startat en vårdcentral i Göteborg som kommer erbjuda läkarbesök via videosamtal på telefonen – 24 timmar om dygnet! Det är nog en funktion jag kommer nyttja i framtiden… Förhoppningsvis långt in i framtiden, för jag vill helst inte bli mer sjuk på länge nu ?


Samt Mikaela, som pratade för freshnails™, och förklarade vikten av att hålla rent under våra naglar – och då med en särskild nagelrengörare! 

Läkaren Mikael kunde stärka att även Sahlgrenska just nu överväger att köpa in denna produkten, så det verkar vara en produkt som verkligen behövs. Mikaela, äventyraren 

Det var fantastiskt roligt att få möta alla dessa drivna och inspirerande personerna, som alla skapat spännande äventyr från grunden. Alla föreläsare hade verkligen något intressant att berätta! Jag fick också chansen att hälsa på grymma Siranee, aka Thaimorsan! Hon driver en av Göteborgs största bloggar ?

Det var så himla roligt att få träffa alla dessa fantastiska och inspirerande personerna! Längtar tills vi får möjlighet att ses igen ❤️