Årshoroskop 2017 

Har ni läst era årshoroskop ännu? Jag tycker att horoskop alltid stämmer in så kusligt väl på mitt liv. Att dom olika tidningarna (Elle, Damernas Värld, Amelia etcetera) skriver nästan identiskt tycker jag nästan är ännu mer övertygande om att dom kommer stämma.

Dock hoppas jag innerligt att jag är klar med stora flyttlass och stora livsförändringar under dom kommande åren. Kan jag inte få en paus i allt det där under 2017? ?

”Vädurens liv har varit fullt av stora, plötsliga vändningar de senaste 6 åren. Ena stunden bodde du på ett sätt, för att nästa morgon vakna upp och radikalt göra om hela situationen så att du stod med flyttkartonger upp till öronen. Det är som om du genomgått en mycket avancerad övning i konsten att inte vara bunden vid något, annat än din egen vilja. Uranus kommer befinna sig i ditt tecken även under 2017 så, ja, de plötsliga förändringarnas tid är inte över ännu. Flyttar du? Bryter upp eller tänker dig en ny karriär? Jag skulle inte bli förvånad om du mot slutet av 2017 berättar om minst en stor förändring. Igen.”

Helenas Horoskop – Amelia