Alla föräldrars dag ❤️

En dag som denna så svider det lite extra i hjärtat att vara ensamstående. 

I föräldragrupper på nätet skriver ensamstående föräldrar att mors dag och fars dag bör avskaffas, alternativt att vi ensamstående ska se båda dagarna som våra egna eftersom vi får agera båda rollerna för vårt/våra barn. 

När jag funderar på dom här ämnena kan jag verkligen känna mig dränerad på energi… Men kanske beror det också på att sonen har väckt mig på tidiga morgnar sedan forever och att jag slarvat med att lägga mig i god tid dom senaste dagarna. Igår gick jag ju och la mig så sent som kl 22! Herregud så sent! 

Med dom orden så vill i alla fall jag önska ALLA föräldrar GLAD FÖRÄLDRARS DAG idag – och då förstås även till er mammor som kämpat med att få ihop firande till era barns pappor idag. 

Alla föräldrar som finns där för sina barn är hjältar ❤️